Föreningen

Leader Gästrikebygden lokalt ledd utveckling är en ideell, allmännyttig förening med säte i Gästrikland. Föreningens syfte är att vara en katalysator för landsbygdsutveckling i allmänhet och driva Leaderverksamhet i synnerhet.

Under åren 2016-2023 driver föreningen Leaderverksamhet inom det nationella programmet "Lokalt ledd utveckling genom Leadermetoden 2014-2020" och har därigenom resurser att satsa på landsbygdsutveckling.

Medlemskap i föreningen kan lösas av föreningar, företag och offentliga verksamheter som är verksamma i vårt Leaderområde. Privatpersoner kan inte bli medlemmar. Medlemsavgiften är 100kr. För att bli medlem i föreningen mailar du organisationens namn och kontaktuppgifter till info@leadergastrikebygdenllu.se så hjälper Leaderkontoret till med resten!

Besöks- och postadress: Vijv. 34, 817 40 Bergby

Hemsida: www.leadergastrikebygdellu.se