Studiebesök Höga kusten, Ringarbönninga. Erika, Niklas, Eva, Katarina och Linnéa

Studiebesök Höga kusten, Ringarbönninga. Erika, Niklas, Eva, Katarina och Linnéa

Studieresa Höga kusten

Publicerad: 17/6

Landsbyggare Gästrikebygden har besökt Leader Höga kusten och Landsbyggare. Med på studieresan var representanter från våra Gästrikekommuner.

Vi fick veta mer om Bygdsam och Cowork i Växtlplats Nätradalen, Bjästa Hur jobba man på platsen och förhållandet land och stad. Vi pratde om landsbygden i fokus ur Örnsköldsviks kommuns perspektiv - Landsbygdsgruppen, samverkan via Bygdsam och olika projekt, servicenoder med mera. Vi besökte även Ringarbönninga. Våra kollegor på Leader Höga Kusten berättade om effekterna av Landsbyggare och hur projektet har bidragit till flera nya projekt och hur Leader samverkar med områdets fyra kommuner. Vi träffade även Kramfors kommun som berättade om medborgardialoger och hur projektet Landsbyggare inspiretat där.

-"Tack hela gänget för en intressant och givande resa och supertack till Erika och Helene som roddat i allt!"

Studieresan genomfördes 13 - 14 juni 2022.

Läs mer om Landsbyggare Gästrikebygden

Landsbyggare är alla entreprenörer och eldsjälar som har drivkraften och delar kreativitet, gemenskap och framtidstro i hela Gästrikebygden.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram - där heter vi Landsbyggare Gästrikebygden. Vi Landsbyggare är ett projekt i Leader Gästrikebygden. Konceptet Landsbyggare finns på flera platser runt om i Sverige.

#landsbyggaregastrikebygden #leadergastrikebygden #landsbyggare

Se alla nyheter »

Gästrikebygden och Höga Kusten - Landsbyggare/Leader vid Högakustenbron, Björkudden

Gästrikebygden och Höga Kusten - Landsbyggare/Leader vid Högakustenbron, Björkudden

Växtplats Nätradalen, Bjästa

Växtplats Nätradalen, Bjästa

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK