Välkommen på projektstartsträff

Välkommen på projektstartsträff

Projektstartsmöte 28 feb

Publicerad: 16/1, 2019

Nu bjuder vi in projekt som har beviljats Leaderfinansiering till projektstartsmöte. Syftet med mötet är att vi gemensamt går igenom vad man behöver tänka på när man driver ett Leaderprojekt.

Alla projekt som vill delta är välkomna, även ni som deltagit i dessa träffar tidigare men vill skicka nya personer eller kanske samma som gått tidigare men som vill fräscha upp minnet.

Varje projekt rekommenderas att skicka minst två deltagare till träffen förslagsvis de som har roller som projektledare, administratör och projektägare. För att få ut mesta möjliga av mötet så ta med er projektplan, budget och beslut från Jordbruksverket (om ni hunnit få det).

Mötet genomförs oavsett antal deltagare - alltså även om bara ett projekt har anmält sig.

Vi bjuder på mackor/fika så meddela gärna i anmälan om ni har allergier mot något.

Självklart har vi på Leaderkontoret en plan på vad vi tycker är viktigt att ta upp, men vi vill gärna ha förslag från er som ska delta och uppskattar därför om du i samband med föranmälan delar med dig av dina önskemål och förväntningar på mötet.

 

Anmäl dig senast den 25 feb genom att denna länk: https://simplesignup.se/event/145314 (om länken inte fungerar så klipp in länken i din webbläsare)

Mötet är den 28 feb, börjar kl.13.30 och avslutas senast kl.16,30
Mötet är på Leaderkontoret, Vijv.34 i Bergby
Till Bergby reser du enklast med buss 25 från Gävle eller bilvägen och parkerar utanför vårt hus eller i närheten av.

Frågor?
Kontakta Leaderkontoret info@leadergastrikebygdenllu.se, 070-2452101

Vi ser fram emot att träffas! / Vi på Leaderkontoret

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK