Projektstartsmöte 16 feb

Publicerad: 13/1, 2017

Nu är det dax för ett nytt projektstartsmöte för beviljade projekt där vi gemensamt går igenom vad man behöver tänka på när man driver projektet och söker utbetalning av sin projektfinansiering. Det är också en bra möjlighet för nyckelpersoner i projekten att träffa och lära känna varandra.

Projektstartsmötet kommer att hållas i Bergby, i samma hus som Leaderkontoret ligger, torsdag den 16 februari kl.13.30-17. Det kostar inget att delta i och vi bjuder på fika.

Alla projekt som blivit beviljade av LAG är välkomna att skicka 2 deltagare vardera - förslagsvis projektledare och administratör/projektägare.

Inbjudan kommer att skickas ut till de projekt som nyligen beviljats - eller som tidigare inte har deltagit i någon uppstartsträff - via mejl inom kort och anmälan görs via länken som bifogas i inbjudan. Projekt som redan har deltagit på föregående uppstartsträff men vill gå igen för repetetion eller kanske har ni bytt en nyckelperson i projektet som behöver informationen så är ni självklart välkomna - hör då av er till Leaderkontoret så får ni anmälningslänken.

Har du några önskemål eller frågor inför mötet så hör av dig till Leaderkontoret på info@leadergastrikebygdenllu.se

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK