Bild från Jägarstugan en stjärnklar natt - en häftig upplevelse mitt i naturen

Bild från Jägarstugan en stjärnklar natt - en häftig upplevelse mitt i naturen

Nytt projekt: Wild camp - nästa steg

Publicerad: 13/2, 2018

Vi gratulerar föreningen Gränsland med samarbetspartners till startbeslutet från Jordbruksverket för leaderprojektet Wild Camp - nästa steg.

Syftet med projektet är att utveckla Jägarstugan ytterligare som hållbar bas för naturnära upplevelser och aktiviteter för olika målgrupper - främst då unga, nysvenskar och personer med funktionshinder.

Aktiviteter som ingår i projektet är att göra utvalda investeringar för att stärka den fysiska tillgängligheten i området men också utveckla paketerbjudanden för målgruppsanpassade upplevelser, göra hemsidan mer funktionell, bygga nätverk med partners i samhället för att gemensamt öka kunskap och kapacitet kopplat till utveckling av naturupplevelser för olika målgrupper.

Målsättningen är att projektets aktiviteter ska göra Jägarstugan mer attraktiv att besöka, vilket bidrar till en hållbar verksamhet och i förlängningen möjliggör fler arbetstillfällen hos projektägaren och olika samarbetspartners.

 

Här kan du läsa mer om projektet

 

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK