Nya datum för projektstartsträffar

Publicerad: 14/6, 2017

Vi erbjuder alla projekt som vi har beviljat finansiering till att komma på en kostnadsfri projektstartsträff tillsammans med andra projekt. Där får de som driver de olika projekten möjligheten att lära känna varandra och vi går igenom vad som är klokt att tänka på när man driver ett projekt i allmänhet och med Leaderfinansiering i synnerhet. Vi bjuder på gott fika till alla som deltar. Sedan tidigare har vi genomfört tre liknande tillfällen och de som deltagit har enligt utvärderingarna tyckt att det varit ett bra upplägg och värdefullt att delta.

Inbjudan med anmälningslänk mejlar vi ut till de projekt som beviljats av Leaderföreningens styrelse men som ännu inte deltagit på någon träff hittills. Självklart är det okej för de som gått tidigare att komma en gång till för en uppfräschning eller kanske har de bytt ut delar av sin projektgrupp och vill skicka  nya personer som inte gått tidigare - hör då av er till info@leadergastrikebygdenllu.se och tala om att ni vill vara med så fixar vi en anmälningslänk till er!

Nya datum för projektstartsträffar är nu inplanerade på Leaderkontoret i Bergby;

  • Torsdag den 7 september kl.13,30 - 16,30 
  • Torsdag den 16 november kl.13,30 - 16,30 
  • Torsdag den 18 januari kl.13.30 - 16.30 

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK