Konsten att ta en selfie

Konsten att ta en selfie

Naturturism & Hållbart företagande

Publicerad: 3/12, 2019

Besöksnäringen träffades den 12 november på Gävle slott.

Träffen arrangerades av Länsstyrelsen Gävleborg, Region Gävleborg och Leader Gästrikebygden. Temat för dagen var hållbart företagande med fokus på Naturturism. Mer än 50 företag och organisationer från Hälsingland och Gästriklnad deltog.

Marcus Eldh, Wild Sweden föreläste om vikten av att arbeta hållbart och delade med sig av sin långa erfarenhet i branschen. Till presentationen.

Hanaw Rashid föreläste och hade en inspirerande workshop kring hur vi lyckas med sociala medier och hur vi träffar rätt i vår målgrupp. Till presentationen.

Bilder från den välbesökta dagen finns på Leaders Facebook

Några kommentare från deltagarna om dagen - Inspirerande! proffsigt och lättsamt, utmanat gränser och nätverkandet. Dessutom fick deltagarna bidra med önskemål om innehåll till kommande träffar, flera goda tips och idéer kom in!

 

Nästa Träff är 28 januari 2020 på temat Naturturism – Rätt förutsättningar

Markägarfrågor. Förutsättningar och vikten av avtal. Hur gör man det? Allt fler vill komma ut i naturen och hur undviker vi konflikter med markägare och hur samverkar vi kring frågan?

Hur förhåller man sig med en kommersiell verksamhet till allemansrätten? Expansion inom turism gällande djur, vandring och cykling.

 

Tredje träffen i Järvsö 17 mars 2020 på temat Naturturism – fler högkvalitativa produkter

Vad vill du veta mer om? Hur får vi fram fler högkvalitativa produkter?

Vad tycker du bidrar till ett bättre företagande i länet?

 

Alla förslag välkomnas. Dessa utbildningsinsatser är till för er så tveka inte att höra av er!

 

Mejl: helene@leadergastrikebygdenllu.se

Telefon: 070 -245 21 06

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK