Vill du söka Leaderpengar i vår så är det dags att fila på din ansökan nu!

Vill du söka Leaderpengar i vår så är det dags att fila på din ansökan nu!

Nästa ansökningsstopp 25 april

Publicerad: 1/2, 2018

Vi jobbar med ansökningsstopp för att få in ansökningar i tid till att LAG har sina beslutsmöten. Vi har fyra inplanerade ansökningsstopp under 2018.

Flera nya ansökningar har kommit in nu i första omgången där ansökningsstoppet var den 31 januari. De ansökningarna räknar med att ta upp till prioriteringsbelsut på LAG-mötet i mars. Inför beslutsmötet kommer alla sökande att bjudas in för att presentera och diskutera sina idéer för delar av LAG på ett beredningmöte.

Nästa ansökningsstopp är den 25 april. Med ansökningsstopp menar vi att projektet då ska vara registrerat i den digitala ansökningssystemet som en steg 2-ansökan med specificerad budget så att ansökan är möjlig att läsa, förstå och att ta ställning till. Vi rekommenderar alla att börja med in ansökan i god tid innan deadline för att slippa tidspress och att vara säker på att ansökan blir komplett i tid.Då har ni också möjlighet att hinna bolla idén och själva ansökan med ooss på Leaderkontoret.

Ett första bra steg är alltid att ta kontakt med oss på Leaderkontoret för att diskutera din idé innan du påbörjar din ansökan!

Här hittar du alla datum för ansökningsstopp och LAGs beslutsmöten under 2018
 

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK