Prinsessan Viktoria på landskapsvandring

Prinsessan Viktoria på landskapsvandring

Leader på Landskapsvandring

Publicerad: 20/6, 2019

Den 7 juni gick konprinsessan Victoria sin landskapsvandring i Gästrikland. Vandringen samordnades av Länsstyrelsen och alla som ville fick följa med på en vandring längs med den nyinvigda Kustleden längs med Norrlandet i Gävle.

Leaderprojektet Naturupplevelser i Gästrikland som drivs av den ideella föreningen Naturkraft Gästrikland var inbjudna att vara en av värdarna vid det första vandringsstoppet vid Brädviken. De fick då möjlighet att berätta för prinsessan och alla medvandrare om sin verksamhet om att tillgängliggöra naturen och få fler boende och besökare att ta del av den på olika sätt. Kartor över leden delades ut och de presenterade sin idé om att starta upp en årligen återkommande landskapsvandring i Gästrikland vilket möttes av glada tillrop.

Föreningen Naturkraft Gästrikland och deras projekt kan du läsa mer om på deras hemsida https://www.naturkraft-gestrikland.se/.

 


 

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK