Bild på vinnarna i alla kategorierna på Landsbygdsgalan 2017. Fotograf: David Wreland

Bild på vinnarna i alla kategorierna på Landsbygdsgalan 2017. Fotograf: David Wreland

Fixarna vann Ullbagge!

Publicerad: 16/11, 2017

På Landsbygdsgalan som hölls den 8 november i Tällberg vann Fixarna från Hambrunge Ullbaggepriset i kategorin "sysselsättning i övriga näringar".Prisutdelare i kategorin var Therese Bengart som är verksamhetschef för organisationen Hela Sverige Ska Leva, konferencier var Kalle Moreus och arrangör var Landsbygdsnätverket. Benny och Ronny från Fixarna tog emot priset och höll ett uppskattat tacktal inför galans 240 gäster där de lyfte hur betydelsefullt det är att få uppskattning för sitt hårda arbete både från kunder och galajurys och att det ger energi att fortsätta satsa framåt.

Från Leaderföreningens sida vill vi självklart gratulera Fixarna till priset och solar oss gärna lite i glansen av deras framgångar eftersom vi dels nominerade dem till priset men också för att Leader i slutet av förra programperioden finansierade uppstarten av det som idag är ett arbetskooperativ som betyder mycket för många.

Fixarna kunde i konkurrens med övriga totalt 24 nominerade på galan ha vunnit ytterigare en Ulbagge, den för "Folkets pris" där alla som velat kunnat rösta via nätet under v.44. Det var flera tusen personer som röstat och det var hård konkurrens, men flest röster hade gått till företaget "CUL i Tun" som firade sitt pris med att sjunga "Some where over the rainbow" tillsammans med orkestern så vackert att hela publiken förstod lockelsen med det vinnande kombinationskonceptet lanthandel och musikunderhållning.

Här kan du läsa artikel och se video från nomineringen till priset

Här kan du läsa pressmeddelandet med motiveringen till vinsten av Ullbagge

 

Se alla nyheter »

Priset Ulbaggen delas ut på Landsbygdsgalan som i år hölls i Tällberg den 8 november,

Priset Ulbaggen delas ut på Landsbygdsgalan som i år hölls i Tällberg den 8 november,

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK