Beredningsmöte den 2 maj i Axmarbruk

Publicerad: 29/4, 2016

Den 2 maj är det dags  för beredning av två ansökningar om Leaderstöd, vi träffas i gula villan i Axmar bruk. Beredningesmötet börjar kl.18.  Kaffe och macka är förbeställd.

Båda ansökningarna handlar om besöksnäring och därmed insatsområde 3.  Båda projekten kommer att delta i beredningsmötet, men de har egna tider och  lyssnar därför inte på varandra.

Varje projektansökan har fått ca 45 minuter på sig att presentera och diskutera sitt projekt med de ur LAG som finns med på beredningsmötet.

Ansökningshandlingarna för de två projekten finns i filarkivet i mappen beredning. Ladda gärna ner och läs dem digitalt... annars blir det myyyyycket papper att printa ut.

Beredningsgruppens uppdrag är att skaffa sig en fördjupad uppfattning om projekten och vid behov efterlysa kompletteringar från sökanden för att LAG ska få ett så bra beslutsmaterial som möjligt. Beredningsgruppen kommer att prova poängsättningsmallen på varje projekt, även om det formellt är LAG i sin helhet som sedan poängsätter och beslutar.

Vår strategi och poängmallen är viktiga verktyg i beredningsgruppens arbete och dem hittar du här

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK