Inbjudan 23 november 2022 lunch kvinnliga företagare på landsbygden

Inbjudan 23 november 2022 lunch kvinnliga företagare på landsbygden

23 november 2022 Lunch med Landsbyggare

Publicerad: 18/11

Nätverksträff för Företagande Kvinnor

Till anmälan Tema för denna lunch är: VÅGA gå din egen väg – hur du bygger ett företag med hjälp av sociala medier. Hör Erica Wheeler Blomsterbonde på Flora & Fabler berätta sin historia.

Välkommen onsdag 23 november kl 12-13Hammarbykvarnen, Gästrike-Hammarby. Det här är ett initiatv av landsbyggare Erica, Flora & Fabler tillsammans med Landsbyggare Gästrikebygden och Företagarna Gävleborg.

Vi startar med samtal och lunch som du bekostar själv, därefter en kort föreläsning. För dig som har tid att stanna lite längre fyll gärna kaffekoppen och fortsätt mingla. Du kan redan nu blocka tid för 25/1, 22/3 & 31/5. För då ses vi igen. Om du har tips på tema eller en fin plats att vara på skicka gärna ett mail!

Vi Landsbyggare Gästrikebygden är ett projekt av Leader Gästrikebygden för entreprenörer och eldsjälar i företag och föreningar runt om i Gästrikebygden. Nu träffas vi för att inspireras, hitta nya samarbeten och utveckla våra verksamheter tillsammans.

Du som vill utvecklas med andra landsbyggare och skapa möjlighet för framtida gemensamma visioner och idéer - välkommen!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram - där heter vi Landsbyggare Gästrikebygden

#landsbyggaregastrikebygden

 

Se alla nyheter »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK