GDPR (General Data Protection Regulation) är dataskyddsförordningen inom EU som innebär regler för hantering och behandling av personuppgifter. GDPR började gälla 2018 och ersätter den tidigare personuppgiftslagen, PUL. Läs gärna mer om hur dataskyddsförordningen fungerar på datainspektionens hemsida, www.datainspektionen.se.

EN SAMMANFATTNING OM HUR VI HANTERAR OCH SAMLAR IN PERSONUPPGIFTER INOM LEADER GÄSTRIKEBYGDEN:


Medlem i föreningen
Medlemsorganisationer i föreningen har betalat in medlemsavgift och även lämnat kontaktuppgifter till Leader Gästrikebygden. Dessa uppgifter finns lagrade hos oss så länge organisationen är medlem och vi använder uppgifterna för att skicka ut medlemsinformation, nyhetsbrev och upprättande av medlemsförteckningar i samband med årsmöte. Det är medlemsorganisatonerna ansvar att meddela om kontaktuppgifter och kontaktperson ändras.

Träffar, aktiviteter, möten som arrangeras av oss
Du som har anmält dig och deltagit i en träff som ordnats av oss har därmed lämnat namn och kontaktuppgifter till oss. Dessa uppgifter finns lagrade hos oss, och vi använder dem i den fortsatta kontakten med dig.

Hemsidan www.leadergastrikebygdenllu.se
Vi har personuppgifter för den som är anställd i föreningen med namn och kontaktuppgifter eller ledamot i LAG (styrelsen) med namn. Beviljade projekt publiceras på hemsidan efter skriftligt medgivande.

Projektstöd/Projektstöd till företag/Starthjälpen
Den som har sökt projektstöd via Leader Gästrikebygden har lämnat kontaktuppgifter i form av personnummer/organisationsnummer, adress, telefon, e-post direkt via Jordbruksverkets e-tjänst och inte till Leader Gästrikebygden. Vi använder dessa uppgifter i kontakten med er kopplat till er ansökan.

Den som söker stöd av våra SPRINT/paraplyprojekt direkt via Leader Gästrikebygden, har lämnat motsvarande kontaktuppgifter och dessa uppgifter sparas av oss för hantering av din projektansökan.

Dina rättigheter
Vill du veta vilka personuppgifter vi har lagrade om dig, rätta felaktiga personuppgifter eller få en personuppgift raderad?

HÖr av dig till oss på info@leadergastrikebygdenllu.se eller 070-245 21 01.
 

Samtycke till lagring och behandling av personuppgifter

SPRINT samtycke

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK